Pirkanmaan Vihreät nimesi 5.10.2022 minut ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin. Eduskuntavaalit käydään 2.4.2023.

Kampanjan teemat ovat vielä jäsentymättömänä ajatuspilvenä ja kampanjan suunnittelu käynnissä. Jos sinulla on kiinnostusta ja mahdollisuuksia auttaa jollakin tavoin, ole yhteyksissä!

Nimeämisen jälkeen on ennättänyt olla koko puolueen ehdokkaiden syyspäivä sekä paikallinen piirin ehdokkaiden tapaaminen. Ryhmässä on aina voimaa ja yhteisistä tapaamisista saa inspiraatiota ja innostusta.

Mietin pitkään lähdenkö ehdokkaaksi. Aluevaalien hyvä menestys rohkaisi. Ajankäyttö mietitytti. Lähden ehdolle eduskuntavaaleihin, koska mielestäni on tarvetta tietoon pohjautuvaan, tulevaisuuteen katsovaan, kuuntelevaan ja ihmistä ja ympäristöä kunnioittavaan politiikkaan. Haluan tarjota sellaisen ehdokasmahdollisuuden.